פלמידה לבנה – עונג ים תיכוני בטעמו הטבעי
הפלמידה הלבנה היא דג ים מקומי, פראי ובעל נוכחות – גם בגודל וגם בטעם. בשרו בהיר יחסית (לעומת הפלמידה הכהה), מוצק, עשיר בחלבון ובעל טעם ים חזק ומובחן. הפלמידה נחשבת לדג אהוב מאוד בקרב אוהבי דגים טריים, ומתאימה במיוחד לגריל, בישול בסגנון מזרחי או הכנה בקדרה עם ירקות.
מה מייחד את הפלמידה הלבנה?
• בשר לבן-בהיר, בשרני ועשיר
• טעם ים מודגש – לחובבי דגים אמיתיים
• אידיאלי לפרוסות סטייק או חיתוך נתחי פילה
• מתאים מאוד לתבשילים ולצלייה
שימושים מומלצים:
• סטייק פלמידה בגריל עם שמן זית ולימון
• בישול בקדרה עם עגבניות, שום ופלפלים חריפים
• טיגון קל עם בצל מקורמל וגרגרי כמון
• מושלם גם לעישון ביתי או הכנה בטאבון
הפלמידה הלבנה היא הבחירה המושלמת למי שמחפש דג עוצמתי, בשרני ועם טעם ים-תיכוני אותנטי שלא מתנצל

