פורל טרי – טעם מעודן מהרי הצפון
דג הפורל גדל במים צוננים ונקיים, לרוב במעיינות בצפון הארץ, ומוכר בזכות טעמו העדין, בשרו הוורדרד והמרקם הרך שלו. זהו דג דל שומן, עשיר בחלבון ובעל מראה מרשים – מושלם לארוחות בריאות וגם לאירוח.
מה מייחד את הפורל?
• בשר ורדרד טבעי – לא צבוע
• טעם עדין שמתאים לכל חך
• אידיאלי לאפייה שלמה, עישון, גריל או אידוי
• גדל בתנאים מוקפדים – טרי ואיכותי
שימושים מומלצים:
• פורל שלם בתנור עם חמאה, לימון ושום
• על הגריל עם קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים
• פורל מעושן – כתוספת לסלטים, כריכים או על לחם שיפון
• אפשר גם לטגן או לאדות אותו עם ירקות שורש
