טונה אדומה – איכות פרימיום בטעם עוצמתי
הטונה האדומה היא אחד הדגים היוקרתיים והאהובים בעולם הקולינריה, בזכות צבעה העמוק, המרקם הצפוף והטעם החזק והעשיר. בשר הדג אדום-ארגמני, מלא באומגה 3, שומר על עסיסיות גם בצריבה קצרה, ונחשב לאידיאלי למנות נאות או צרובות.
למה לבחור בטונה אדומה?
• בשר אדום כהה ועשיר במיוחד
• טעם עמוק, מרקם בשרני – כמו סטייק מהים
• מתאים לצריבה, גריל, סשימי, טטאקי או טרטר
• עשיר בחלבון, אומגה 3 וברזל
שימושים מומלצים:
• סשימי או טרטר עם רוטב סויה ושמן שומשום
• טטאקי – צריבה חיצונית והשארת המרכז נא
• סטייק טונה על הפלנצ’ה עם קרום שומשום
• קוביות טונה מוקפצות בווק עם ירקות ורוטב אסייתי
הטונה האדומה היא דג לגורמים שמחפשים טעם נועז, מרקם בשרני ואיכות בלתי מתפשרת – מנה של מסעדת שף אצלך בבית
