כשר בהשגחת רבנות תל אביב
אורח לא נבחרה שעת משלוח
התחלת הזמנה איסוף עצמי משלוח

מתכון 2

רכיבים

500 גרם פלמידה פרוסה
4 כפות שמן זית
2 כפיות יוזו
חצי כפית שמן שומשום
5 תותים טריים לקישוט
כוסברה
מלח אטלנטי

אופן ההכנה

חותכים את הפלמידה לפרוסות דקות ומניחים בקערה.
מוסיפים את שמן הזית, יוזו ושמן השומשום ומערבבים היטב, כך שהפרוסות יהיו מצופות בתערובת.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר למשך שעה.
מחממים מחבת על חום נמוך ומעבירים את הפרוסות אל המחבת, מבשלים במשך 20 דקות עד שהן מתרככות.

בינתיים, חותכים את התותים לפרוסות דקות ומניחים בצד.
לאחר שהפלמידה מוכנה, מסננים אותה ומניחים על צלחת הגשה.
מפזרים מעל את התותים הטריים, קישוטים של כוסברה ומעט מלח אטלנטי.

מגישים מצונן עם דרינק מגניב ונהנים!

אופן ההכנה

    ברבוניה אדומה

    129.00 ש״ח לק"ג
    ברבוניה אדומה טרייה – דג קטן ועדין עם טעם ים משגע. מושלם לטיגון שלם או צלייה קלה. בין 10-20  יח יש ב1ק"ג.
    24.81 ל-100 גרם

כל החיתוכים אצלי

הנה כמה דוגמאות

חיתוך שלם
טקסט קצר על תצורת החיתוך/מושג הרלוונטי לחלק הזה.

חיתוך ספר
טקסט קצר על תצורת החיתוך/מושג הרלוונטי לחלק הזה.

תערובת טחון
טקסט קצר על תצורת החיתוך/מושג הרלוונטי לחלק הזה.

חיתוך פרוסות
טקסט קצר על תצורת החיתוך/מושג הרלוונטי לחלק הזה.

חיתוך ספר
טקסט קצר על תצורת החיתוך/מושג הרלוונטי לחלק הזה.

חיתוך יפני
טקסט קצר על תצורת החיתוך/מושג הרלוונטי לחלק הזה.

היי, טוב לראות אותך!

יאללה, זה יהיה זריז, פחות מדקה (:

ואפשר גם להתחבר ככה:

הצטרף באמצעות:

הצטרפות דרך גוגל היא קלה, מהירה והכי חשוב, בטוחה. לא צריך לדאוג – הפרטים שלכם שמורים ולא יעשה בהם שום שימוש ללא רשותכם.

או שאפשר להצטרף באמצעות מייל:

Name(חובה)
שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.