חותכים את הפלמידה לפרוסות דקות ומניחים בקערה.
מוסיפים את שמן הזית, יוזו ושמן השומשום ומערבבים היטב, כך שהפרוסות יהיו מצופות בתערובת.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר למשך שעה.
מחממים מחבת על חום נמוך ומעבירים את הפרוסות אל המחבת, מבשלים במשך 20 דקות עד שהן מתרככות.
בינתיים, חותכים את התותים לפרוסות דקות ומניחים בצד.
לאחר שהפלמידה מוכנה, מסננים אותה ומניחים על צלחת הגשה.
מפזרים מעל את התותים הטריים, קישוטים של כוסברה ומעט מלח אטלנטי.
מגישים מצונן עם דרינק מגניב ונהנים!